De allergrootste popcornbak van de hele wereld

Vrienden UMC Utrecht
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100.000 (102%)

Chahid Charrak, online bekend als ‘Dutch Performante’, is ambassadeur van het WKZ. Voor de nieuw te bouwen ouderlounge in het WKZ gaat hij een wel heel bijzondere actie opzetten. Hij wil namelijk het Guiness World Records verbreken door de grootste popcornbak ooit te maken!

Om dit voor elkaar te krijgen staat Chahid voor een uitdagende opgave, want de popcornbak moet zo’n negen meter hoog gaan worden, gevuld met maar liefst
170 m3 aan gepofte popcorn. Daarmee zou hij het huidige record van de grootste popcornbak uit Kroatië ruimschoots overtreffen, want deze staat op 52 m3.
De challenge gaat plaatsvinden op 11 september 2021 in Oudewater. Zal het hem gaan lukken?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-11-2021 | 15:55
09-11-2021 | 15:51