Urban Walk 2021 ❤ Ouderlounge

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 10.000 (55%)

Op zondag 7 november 2021 vindt de eerste editie van de Urban Walk Utrecht plaats. Een unieke stadswandeling langs en door de highlights en onontdekte plekken van de Domstad. Je kunt kiezen uit een parcours van 10 of 20 km. Het goede doel van de Urban Walk is dit jaar de ouderlounge op de nieuwe Intensive Care (IC) in het WKZ. Je kunt een donatie doen in het inschrijfformulier. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw geweldige prestatie te laten sponsoren en een sponsoractie via deze pagina aan te maken. 

Gerrit Rietveld
De Urban Walk Utrecht staat dit jaar in het teken van Gerrit Rietveld, een van de beroemdste inwoners van Utrecht.De Urban Walk Utrecht leidt je langs bekende en minder bekende plekken die te maken hebben met Rietveld. Van de werkplaats waar hij zijn beroemde stoel ontwierp, langs winkelpuien die hij verbouwde, tot zijn graf.

Goede doel: Ouderlounge in Wilhelmina Kinderziekenhuis
Het goede doel van de Urban Walk Utrecht is dit jaar de Ouderlounge op de nieuwe Intensive Care (IC) in het WKZ. Als je baby of kind op de Intensive Care (IC) terechtkomt, is dat zowel voor het kind als voor de ouders een zeer heftige, stressvolle en overweldigende periode. Ouders hebben behoefte aan een beschermende en overzichtelijke plek. Een plek waar ze even kunnen ontsnappen uit alle hectiek, maar toch dichtbij hun kindje kunnen zijn. Die plek willen we hen graag bieden door middel van de Ouderlounge bij de nieuw te bouwen IC.

Hoe werkt het? 

1. Schrijf je eerst in als deelnemer bij de Urban Walk - anders heb je geen startbewijs op 7 november. Let op: Inschrijven kan tot en met zaterdag 6 november 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht.
2. Maak je eigen actiepagina aan. Of kom met een team in actie, misschien nog veel leuker? 
3. Laat iedereen weten dat je deze geweldige prestatie aangaat voor dit goede doel en vraag je omgeving om je actie te sponsoren. We hebben je minimale streefbedrag op € 100,- gezet, we hopen dat je je in wilt zetten om dat bedrag (of hoger ;)) binnen te halen.
4. En dan op 7 november: wandelen en genieten.

Succes! 

Bekijk alle
01-02-2022 | 10:50
08-11-2021 | 10:15 Aan: Ik kom in actie!
07-11-2021 | 23:16 Aan: Ik kom in actie!
07-11-2021 | 23:12 Aan: Ik kom in actie!
07-11-2021 | 00:12 Aan: Ik kom in actie!